Mapy,nawigacje,anteny GPS - Igo Truck
mixmusic - 2015-08-21, 11:04
| PiotrekW napisał/a: | Witam Panowie! Też zgłaszam się tu do Was o pomoc! Ponieważ dopiero co zaczynam swoją przygodę z truckami postanowiłem wgrać sobie dobrą nawigację ale już 2x to zrobiłem i żadna nie chodzi -.- Mam na swoim starym Lark-u 50.1 Igo primo lecz są stare mapy bodajże z 2012 r. Potrzebuje Igo truck albo coś również dobrego ponieważ jezdzę po krajach Portugalia, Hiszpania, Francja, Niemcy i Polska. Proszę o pomoc Was starszych :) |
Może napisz jaką masz wersję tego iGO? Co do map sa tutaj http://mlodytrucker.com/viewtopic.php?t=2507
jeśli by co pisz na GG o ile posiadasz damy rade
amanitac - 2015-08-21, 21:23
Koledzy pomóżcie potrzebuje aby kto mi podeslal linka albo gdzie mogę znaleść igo trucka mam tablet z androidem samsung galaxy tab 4 rodzialka 1280X800 z mapami Polski i ewentualnie Europy. Nie chce jakiegos wirusa ściągnąć.
mixmusic - 2015-08-22, 08:56
| amanitac napisał/a: | | Koledzy pomóżcie potrzebuje aby kto mi podeslal linka albo gdzie mogę znaleść igo trucka mam tablet z androidem samsung galaxy tab 4 rodzialka 1280X800 z mapami Polski i ewentualnie Europy. Nie chce jakiegos wirusa ściągnąć. |
Masz tutaj zassaj dodaj mapy w odpowiednie foldery i jazda
| Kod: | | https://openload.co/f/RMWqvTsrtqU/iGO_Primo_%282.4%29_ANS_Navigator_9.6.29.341779.rar |
danon89 - 2015-08-23, 23:29
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem i proszę o pomoc, mianowicie aktualnie śmigam na tomku od dwoch lat ale kupilem sobie tablet i chciałbym zainstalować igo truck ale nie moge znaleść wersji dla lenovo tab 8s-50L. system android 4.4.2 rozdzielczość 1920x1200. Interesuje mnie Polska i Europa.
Pozdrawiam
VanGosh - 2015-08-26, 18:15
Testuję Igo Primo 2.4 9.6.13.267029
Problem polega na tym, że kiedy planuję trasę od-do, otrzymuję wyliczoną trasę a następnie chce dla jej części wyznaczyć objazd poprzez wykluczenie (np. "omiń określoną drogę", "omiń odcinek drogi z przodu") wybranego z listy odcinka trasy to wyskakuje fatal error i nawigacja się restartuje. Czy u was też się tak dzieje? Jak temu zaradzić?
Podobnie się dzieje jeśli wejdę w historię ruchu drogowego.
danon89 - 2015-08-29, 19:22
Witam.
Koledzy ponawiam post odnośnie Lenovo tab s8-50l.
Szukam Igo Primo truck na ten model.
Ma może ktoś działająca wersje na tym urzadzeniu??
system android 4.4.2 rozdzielczość 1920x1200
Prosze o rade
mixmusic - 2015-08-30, 09:32
| danon89 napisał/a: | Witam.
Koledzy ponawiam post odnośnie Lenovo tab s8-50l.
Szukam Igo Primo truck na ten model.
Ma może ktoś działająca wersje na tym urzadzeniu??
system android 4.4.2 rozdzielczość 1920x1200
Prosze o rade |
Sprawdz tą wersje pamiętaj jednak że to android powyżej 4.4.xxxx więc program do urządzenia nie na karte .Można dac na karte ale trzeba IGO przerabiać a to juz troche wyższa szkoła dlatego zawsze proponuje ta łatwiejszą obcję.Do tego co pobrałes czyli program dodaj mape choćby PL bo nie będzie działac bez map- to wiadomo chyba
| Kod: | | https://rapidu.net/4310048603/iGO-Primo-2.4-ANS-Navigator-9.6.29.341779.rar |
DOOMSDAY - 2015-09-11, 19:58
Widzę że nie tylko ja się męczę z nawigacjami z systemem CE.
Sam kupiłem Larka za 200pln i pierwsze iGO wyświetlało błąd i notkę brak pamięci.
Ale drugie już poszło niedługo ruszam w pierwszą trasę i mam nadzieję że mnie nie zawiedzie...
Jak wszystko się uda i zrobię na niej z 2-3 trasy to postaram się napisać jakiś poradnik jak i co z CE i wszystkie problemy jakie sam napotkałem bo jak szukałem to na chomiku i te linki od mixmusic (dzięki ci człowieku za linki bo jednak jakoś pomogły) nie do końca określają pod jaki system i też nie zawsze jest to dobrze widoczne.
Nawet jak miało być pod CE to wywalało błędy bo się okazało że to musi być CE 5 a ja już mam 6 :/
No i boli to że nie ma żadnych konkretów (chodzi mi o łopatologiczną instrukcję dla idioty).
A nie że trzeba się domyślać czy przenieść 1 czy wszystkie pliki do jakiegoś tam folderu...
Doniu - 2015-09-12, 00:42
Cześć koledzy. Chciałbym prosić o pomoc bo nie moge nigdzie wygooglać . Szukam Igo Primo Truck wraz z najnowszymi mapami europy na androida 1024x600 . Chciałbym przetestowac navi a jestem przelotnie w domu. Pomoże ktoś pilnie bo jutro rano wylot Francja ? Z góry dzięki . Do zobaczenia na szlaku.
Szerokość :)
Piękny Maryjan - 2015-09-12, 11:12
| DOOMSDAY napisał/a: |
No i boli to że nie ma żadnych konkretów (chodzi mi o łopatologiczną instrukcję dla idioty).
A nie że trzeba się domyślać czy przenieść 1 czy wszystkie pliki do jakiegoś tam folderu... |
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=38
bartekchmielu - 2015-09-12, 13:41
Witam wszystkich. zaczynam prace na duzym dostalem nawigacje z auto mapa ale jak ona prowadzi to chyba sami wiecie. kolega bardzo chwali igo primo ale za nic w swiecie nie moge jej znalezc nie znam sie na tym dobrze moglby mi ktos pomoc. mam nawigacje larka 50.4 i jestem w ciemnej dupie...
DjMatias - 2015-09-12, 20:53
też jeśli mógłbym prosić o jakiś link czy coś takiego. Bo już któryś raz pobrałem i kicha... albo nie chodzi albo coś tam woła
kiko - 2015-09-13, 15:27
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=228
DjMatias - 2015-09-13, 21:07
albo ja jestem ślepy ale nie widzę tutaj na ciężarówkę
mixmusic - 2015-09-14, 09:55
| DjMatias napisał/a: | | albo ja jestem ślepy ale nie widzę tutaj na ciężarówkę |
Slepy czy nie to inna sprawa.Powiedz kolego co potrzeba w konkretach.Wiem że szukasz IGO ale teraz jaki system win ce czy android?Jeśli windows Ce to jaka rozdzielczośc Twojej navi? jeśli android to najlepiej model tego fona lub tableta bo każdy ma inna rozdzielczośc i jaki android wersję sprawdzisz to w urządzeniu bo to też ważna wskazówka .Jest tych systemów android troche i warto wiedzieć co tam piszczy czekam na info i działamy
|
|
|