Mapy,nawigacje,anteny GPS - Igo Truck
mixmusic - 2015-04-30, 09:44
Janku pomyśl nad:
NavRoad LEEO S6
Peiying 7011
Jan - 2015-04-30, 19:27
mixmusic bardzo fajna ta NavRoad, szkoda tylko że nie ma TMC ale i tak się na nią zdecyduję.
Rozumiem że wystarczy dokupić kartę i wrzucić na nią gotowca z jakakolwiek nawigacją?
mixmusic - 2015-05-01, 10:08
Jasne że tak proponuje karte 16 GB tak aby wrzucić choćby 2 programy navigacyjne zawsze większa alternatywa
clemek - 2015-05-11, 01:30
Panowie potrzebuje najnowszego iGO truck z mapami UK lub Europy na androida. Tak aby działało zaraz po zgraniu na kartę SD. Tylko proszę żadnych to torentow. Proszę o jakiś link.
mixmusic - 2015-05-11, 12:00
| clemek napisał/a: | | Panowie potrzebuje najnowszego iGO truck z mapami UK lub Europy na androida. Tak aby działało zaraz po zgraniu na kartę SD. Tylko proszę żadnych to torentow. Proszę o jakiś link. |
Troche mało informacji.Jak zapewne wiesz android to nie wszystko.Napisz co masz za sprzęt na jakim androidzie i jaka rozdzielczość jeśli wiesz .Te parametry dadzą wgląd co konkretnie Ci trzeba bo android to ( nazwa ogólna) i nic nie znacząca
clemek - 2015-05-11, 14:41
Samsung s5 android Lolipop, wyswietlacz-5,1" FULL HD SuperAMOLED
1920×1080
Jan - 2015-05-11, 20:08
mixmusic mam już tego navroada, pobrałem IGO co mi kazałeś, wgrałem na kartę, gdy ustawiam w ustawieniach ścieżkę do niego to po naciśnięciu przycisku gps wyskakuje aplikacja niezainstalowana, a uruchamia się jak nacisnę www?!
Próbowałem zrobić to :
http://www.zaradni.pl/tec...y-pamieci/1,862
ale ja nie mam żadnych takich plików jak NavRoadMaps czy Shell, gdzie muszę ustawić ścieżkę aby pod ikoną gps miałem igo?
Dodam że mam dostęp do plików systemu nawigacji, plików na karcie ale nie ma nic w czym mógłbym ustawić ścieżkę.
clemek - 2015-05-12, 00:11
| mixmusic napisał/a: | | clemek napisał/a: | | Panowie potrzebuje najnowszego iGO truck z mapami UK lub Europy na androida. Tak aby działało zaraz po zgraniu na kartę SD. Tylko proszę żadnych to torentow. Proszę o jakiś link. |
Troche mało informacji.Jak zapewne wiesz android to nie wszystko.Napisz co masz za sprzęt na jakim androidzie i jaka rozdzielczość jeśli wiesz .Te parametry dadzą wgląd co konkretnie Ci trzeba bo android to ( nazwa ogólna) i nic nie znacząca |
| Cytat: |
Samsung s5 android Lolipop, wyswietlacz-5,1" FULL HD SuperAMOLED
1920×1080 |
Panowie poratujcie mnie
kiko - 2015-05-12, 06:13
| clemek napisał/a: |
Panowie poratujcie mnie |
http://android-zone.ws/forum/15-igo-gps-systems/
clemek - 2015-05-12, 17:42
Same torenty wiec odpada :(
Nerrox - 2015-05-13, 10:21
| Jan napisał/a: | mixmusic mam już tego navroada, pobrałem IGO co mi kazałeś, wgrałem na kartę, gdy ustawiam w ustawieniach ścieżkę do niego to po naciśnięciu przycisku gps wyskakuje aplikacja niezainstalowana, a uruchamia się jak nacisnę www?!
Próbowałem zrobić to :
http://www.zaradni.pl/tec...y-pamieci/1,862
ale ja nie mam żadnych takich plików jak NavRoadMaps czy Shell, gdzie muszę ustawić ścieżkę aby pod ikoną gps miałem igo?
Dodam że mam dostęp do plików systemu nawigacji, plików na karcie ale nie ma nic w czym mógłbym ustawić ścieżkę. |
Kupiłeś gównianą nawigację, która nie jest polecana przez awaryjność.
djdami - 2015-06-01, 21:54
Witam drodzy użytkownicy.
Jestem tutaj nowy, ale trafiłem do was bo ruszyłem w trasę i potrzebuję najnowszą mapę igo primo truck. Mam nadzieję że jak i poprzedni użytkownicy dostanę od was jakiś link i może jakąś mała podpowiedź co dalej. Na pewno interesuję mnie opcja od razu na kartę SD. Mam na swojej NAVI automape więc wystarczyło by chyba żebym podmienił pliki i dał scieżkę mapy chyba że się mylę to mnie poprawcie.
Pozdrawiam.
mixmusic - 2015-06-02, 16:34
| djdami napisał/a: | Witam drodzy użytkownicy.
Jestem tutaj nowy, ale trafiłem do was bo ruszyłem w trasę i potrzebuję najnowszą mapę igo primo truck. Mam nadzieję że jak i poprzedni użytkownicy dostanę od was jakiś link i może jakąś mała podpowiedź co dalej. Na pewno interesuję mnie opcja od razu na kartę SD. Mam na swojej NAVI automape więc wystarczyło by chyba żebym podmienił pliki i dał scieżkę mapy chyba że się mylę to mnie poprawcie.
Pozdrawiam. |
Podałeś troche mało informacji kolego.
Podstawato:
- jaka navi (nazwa / model potrzebne mi to aby sprawdzic jaka rozdzielczość i jaki system)
- jaka karta pamięci (wielkość bo chcąc mieć całą EU musisz mieć minimum 8 GB chyba że wybrane kraje to starczy 4 GB ale AM już nie wejdzie i inny program nawigacyjny też)
- navi odblokoana ?(może ma scieżkę dostępu więc nie trzeba odblokowaywać a wnioskuje że tak bo tak masz w opisie)
- kontakt z Toba najlepiej GG
djdami - 2015-06-02, 19:41
Mixmusic jeszcze raz dzięki! super !
jozekp3 - 2015-06-05, 10:28
witam mam navigacje goclever vavio 505 poprosiłbym namiary do najnowszej wersji igo truck najlepiej torent
|
|
|