Mapy,nawigacje,anteny GPS - Igo Truck
gawrone - 2015-04-08, 17:45
udalo mi sie poradzic z zapisywaniem ustawien oraz wyswietlaniem fotoradarów.
brak mam jednak komunikatu o fotoradarz.
w opcjach mam ustawione zeby ostrzegal wizualnie i dzwiekowo. ale tylko pokazuje.
moze cos brakuje np jakiś dzwieków w ktorymś katalogu ?
ktoś pomoże ?
[ Dodano: 2015-04-08, 17:55 ]
aha
podczas uruchamiania igo wyskakuje mi komunikat "unsupported voice, please see the log."
nieobsługiwane głosy, zobacz dziennik.
może to być przyczyna nie ostrzegania dzwiekiem o fotoradarze ?
co z tym zrobi?
Przemek - 2015-04-08, 18:41
Masz dźwięki nie od tej wersji aplikacji, jak kombinowałem ze swoim to miałem to samo.
Musisz wgrać dźwięk "pasujący" do apki.
gawrone - 2015-04-08, 19:09
komunikat przy uruchamianiu juz ogarniety... był jakiś plik dzwiekowy w katalogu VOICE ktorego igo nie czytal....
dalej pozostaje mi tylko dzwiek przy fotoradarach do aktywowania... prosze o pomoc
kiko - 2015-04-09, 06:09
Tu są fotoradary na całą europę https://onedrive.live.com/?cid=fa002f0659ac1d5f&id=FA002F0659AC1D5F!122 wystarczy rozpakować i pliki wrzucić do katalogu poi w igo
tomggw - 2015-04-12, 10:33
Witam Koledzy jestem tutaj nowy .
Walczę z IGO Primo już 2 dzień .Chciałbym zainstalować mapy 2014Q3 na całą Europę na moim Modecom MX3 nie HD ale cały czas mam komunikat o zbyt małej ilości pamięci cashe . Nie wiem czy dobrze robię mam najnowsze mapy Q3 2014 tylko nie jestem pewien co do samego programu.Może ma ktoś jakąś paczkę do najnowszej wersji i najświeższych map.
Proszę o radę .
kiko - 2015-04-12, 11:11
Tam map się nie instaluje tylko kopiuje do katalogu z igo maps
co do cache w sys.txt dodaj
max_memory=35000000
reserve_memory=1700000
cache=600000
i testuj
tomggw - 2015-04-12, 11:41
I niestety po dodaniu j/w wpisu do sys.txt sytuacja nie uległa poprawie , sam program bez map , poi, i budynków startuje i szybko się uruchamia po dodaniu chociażby polski to jest trzech plików map i po jednym z budynków i poi oraz speedcam program wywala cały czas komunikat i wyłącza się .
Treść komunikatu :
out of memory .
requested : 18131360
Cache: 0
Proszę o jakieś rady .
flebo - 2015-04-17, 23:18
witam szukam punktów POI gdzie można wykupić TOLL COLLECT w niemczech do IGO primo pomoże ktoś
dav91 - 2015-04-18, 12:34
Ma ktoś może najnowsze IGO Primo truck ze wszystkim co potrzebne do wersji truck?? Fotoradary itp itd.. Chodzi mi też o najnowsza mapę igo. Pomoże KTOŚ??
KLIMA - 2015-04-18, 13:40
Witam, pobrałem nawigację iGO zgrałem ją na kartę SD telefonu, zainstalowałem a kiedy chcę ja odpalić wyskakuje komunikat "Proszę włożyć kartę iGO SD". Wiecie jak temu zaradzić?
mixmusic - 2015-04-18, 14:47
Jaki android? Wersja ?Czy telefon rootowany?
KLIMA - 2015-04-18, 19:59
Android 5.0 Lollipop, telefon bez roota.
mixmusic - 2015-04-19, 09:25
| KLIMA napisał/a: | | Android 5.0 Lollipop, telefon bez roota. |
Jak dałeś IGo na karte czy do pamięci wewnętrznej?
Sprawdz ścieżke do IGO jak masz .Najszybciej jak zainstalujesz sobie totalcomandera na androida .Wejdz do Play Google czyli sklep i pobierzesz za frii na fona czy tez tableta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander
w nim najszybciej zobaczysz jak to tam u Ciebie jest i gdzie tkwi bląd
może byc np tak
/storage/emulated/0/iGo
ale może byc i tak
[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/external_SD/Addons"
content="/storage/external_SD/Addons/content"
KLIMA - 2015-04-20, 19:02
Zgrałem na kartę SD.
Total Commander pokazuje że iGO znajduje się w stroage/external_SD/Primo.
Usunąłem i zainstalowałem ponownie iGO ale znów to samo, nie wiem o co chodzi...
Jan - 2015-04-29, 21:11
Muszę zakupić moją pierwszą nawigację i trafiłem na Wasze forum.
Czy IGO Primo to to samo co IGO Primo Truck bo widzę że na forum są najnowsze wersje IGO Primo?
Możecie mi polecić jakąś nawigację na którą bez problemu wgram IGO Primo Truck?
Mogę wydać 800 zł, chciałbym 6-7 cali, min. 128 Ram. Sam bym coś wybrał ale chodzi o to że nie wiem jaka marka jest dobra i na jaką bez problemu wgram to igo.
|
|
|