Mapy,nawigacje,anteny GPS - AutoMapa 3.0.2 ( 1028 ) Polska / Europe 1606 Final ( apk )
pixel1k96 - 2016-12-24, 15:17
Po zainstalowaniu wersji 3.0 i ręcznym wsadzeniu mapki, jak kolega mixmusic radził aplikacja ładuje, ale od razu po załadowaniu wywala do ekranu głównego, także chyba nie ma póki co recepty na działającą Automape na androidzie 6.0 + bez roota.
mixmusic - 2016-12-24, 18:33
Tu jest apka
| Kod: | | http://www63.zippyshare.com/v/mAiZDgnt/file.html |
Matifcb - 2016-12-24, 21:37
cholerka.. chce zainstalowac wybieram gdzie zaznaczam lektora, sciaga go i koniec. Map nie sciaga a wyskakuje blad ten co juz wklejalem
http://www.mlodytrucker.c...load.php?id=194
mixmusic - 2016-12-25, 12:14
Zainstaluj apk dodaj mape i nic nie pobieraj a będzie OK
pixel1k96 - 2016-12-25, 14:18
Kolego mixmusic, niestety, ale po zainstalowaniu i ręcznym przerzuceniu mapki automapa ładuje się i wywala "do pulpitu". ;) P.S już wcześniej instalowałem tą wersję i było to samo ;)
Matifcb - 2016-12-25, 22:41
No wlasnie...
matee3 - 2017-01-03, 18:22
| carlos6330 napisał/a: | | Powiem Ci, że w moim przypadku na tej p9 to on sam wybrał sobie miejsce instalacji na pamięci wewnętrznej telefonu więc w sumie nie potrzebowałem karty pamięci. Ale zrobiłem to tak:. po rozpakowaniu pliku pobranego wyżej przerzuciłem wszystko na tel czyli na kartę pamięci ( bo akurat mam). Zainstalowałem ten plik z rozszerzeniem apk, aplikacja się zainstalowała i uruchomiłem ponownie telefon. Po restarcie telefonu skopiowałem wszystkie foldery z plikami z Folderu (AUTO MAPA) i wkleiłem tam gdzie zapisała się aplikacja Auto mapa czyli: Pamięć wewnętrzna telefonu >AutoMapa i tu wkleiłem wszystkie te foldery, po ty odpaliłem aplikacje i wszystko śmiga bez problemu. Jutro będe testował na tablecie Lenovo z androidem 6 zobaczymy czy będzie wszystko sprawnie. Jak to nie pójdzie to postaraj się o kartę pamięci i zrób tak jak autor postu radzi tylko pamiętaj że jak nie zainstaluje się na karcie pamięci to będziesz miał zainstalowane w pamięci telefonu i wtedy tam kopiuj. |
Siema. Mam podobny problem. Zainstalowałem auto mape na Samsung j5 2016 android 6.0
Zainstaliwala się na pamięci wewn ale po restarcie telefonu nie pojawił się folder obb ani Auto Mapa. A jak uruchamiam program to tylko okienko aby zaakceptować warunki ale nic więcej i wtedy pojawiają się te foldery na Pamięci wewn. Ale po wygraniu plików Auto Mapa w dalszym ciągu to nie działa a nawet program sam kasuje pliki mapy polski
goorek85 - 2017-01-03, 18:38
Witajcie. Faktycznie po kilkunastu minutach wywala mi am do pulpitu. Przez te kilkanascie minut program chodzi fajnie. Macie jakis sposob na to lub jakas inna dzialajaca na android 6.0?
Matifcb - 2017-01-03, 21:08
podobno nic nie ma... kurde co za bezsens ten nowy android.. zwlaszcza ze tak ciezko wrocic na poprzednia wersje
mawigo - 2017-01-08, 09:49 Temat postu: Instalacja Automapy konczy sie na zatwierdzeniu "Zgadza Siemka. Mam jeszcze inny problem.Probuje zainstalowac Automape na lg x power wersja Android 6.0.1. Postepuje zgodnie z instrukcjami dochodze do momentu kiedy trzeba zgodzic sie na warunki uzytkowania programu wybieram "Zgadzam sie" i wracam do tego samego okienka znowu wybieram "Zgadzam sie" i powrot do tego samego okienka. Zatwierdzilem warunki uzytkowania ustawilem poprawny e mail i nic. Instalacja auto mapy konczy sie na zatwierdzeniu warunkow uzytkowania i okienku "Zgadzam sie". Probowalem instalowac w pamieci wewnetrznej oraz na karcie ale bez efektu. Co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy?
mixmusic - 2017-01-08, 10:09
Tej wersji na androidze 6 nie zainstalujesz !!!! Węc Twoja praca tylko na marne
matee3 - 2017-01-08, 22:19
Auto mapa nie dziala obecnie na android 6.0 i nie ma co probowac. Szkoda czasu.
Natomiast polecam apkę HereWeGo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=pl
Dzisiaj jechałem na tym gpsie, i jest darmowy i moze dzialac offline tylko trzeba w ustawieniach sciagnac mapę Polski (ok 650 mb).
Miałem problem z małymi uliczkami prowadził tam gdzie stał zakaz albo brama do czyjejś posesji?! ale jak się jedzie główną trasą i nie zbacza to bez problemów.
Na pewno na plus biorąc pod uwagę offline i za darmo.
Matifcb - 2017-01-09, 00:04
a jakis sygic dziala na android 6 ?
kostek007 - 2017-01-19, 22:35
Mam to samo co wy.... wywala blad podczas nawigowania. A juz myślałem ze w końcu sie pojawila automapa na andka 6.0 :)
Matifcb - 2017-01-19, 22:43
ja juz cierp0liwosc stracilem i po 10 latach sciagam sygic podobno dziala na andku 6
|
|
|