Mapy,nawigacje,anteny GPS - AutoMapa 3.0.2 ( 1028 ) Polska / Europe 1606 Final ( apk )
Matifcb - 2016-12-20, 23:03
ja mam huawei p8 lite i podobne problemy. Pytanie jeszcze o wersje waszych androidow ? czy na 6stce wam to sie udalo ?
goorek85 - 2016-12-21, 07:38
Juz wszystko smiga. Jezcze raz dzieki. Nie tworzyl mi sie zaden folder po instalacji automapa. Wiec stworzylem go kopiujac z pobranej paczki i smiga. Moja wersja andka to 6.0.
Matifcb - 2016-12-21, 14:21
| goorek85 napisał/a: | | Juz wszystko smiga. Jezcze raz dzieki. Nie tworzyl mi sie zaden folder po instalacji automapa. Wiec stworzylem go kopiujac z pobranej paczki i smiga. Moja wersja andka to 6.0. |
o czyli jest nadzieja. Czyli mowisz sciagnales stad paczke i rozpakowales. plik.apk zainstalowales sobie np na karcie sd i tylko zainstalowales nawet go ani razu nie otwierajac ? ( czy otwierales i miales tam warunki licencji itp ? nie tworzylo ci plikow tak jak mi i poprostu skopiowales caly folder AUtomapa z paczki na karte np bezposrednio?
goorek85 - 2016-12-22, 06:47
Po instalacji nieczego nie otwieralem. Odrazu restart telefonu. Po restarcie skopiowalem ten folder co sciaglem wraz z instalka do katalogu w pamieci wewnetrzej czyli storage/emulated/0 gdyz nie mam karty pamieci wnim wsadzonej. Wlaczylem automape zaakceptowalem regulamin czy cos tam takiego i wszystko gra
carlos6330 - 2016-12-23, 07:50
| Garmin napisał/a: | Wreszcie jakaś działająca wersja na andka 6 bez ROOTA bravo | Działa Ci wszystko bez zarzutu? Mam problem mam HUAWEI P9 LITE i tableta LENOVO, na obu urządzeniach zainstalowałem w/w automapę, pracuje ładnie, uruchamia się ale po około 5 min pracy na jednym i na drugim urządzeniu sie wyłącza i wyrzuca na ekran głowny. Też tak masz, bądź miałeś? Co moge robić źle bądź w ustawieniach coś jest nie ta, że nie trybi? Pobrałem i zainstalowałem też wersje 3.0.0, I tam w pierwszej konfiguracji dochodzi do aktualizacji map, wyskakuje komunikat, źe mapy są aktualne i dalej nic? Pomoże ktoś?
Matifcb - 2016-12-23, 13:12
| carlos6330 napisał/a: | | Garmin napisał/a: | Wreszcie jakaś działająca wersja na andka 6 bez ROOTA bravo | Działa Ci wszystko bez zarzutu? Mam problem mam HUAWEI P9 LITE i tableta LENOVO, na obu urządzeniach zainstalowałem w/w automapę, pracuje ładnie, uruchamia się ale po około 5 min pracy na jednym i na drugim urządzeniu sie wyłącza i wyrzuca na ekran głowny. Też tak masz, bądź miałeś? Co moge robić źle bądź w ustawieniach coś jest nie ta, że nie trybi? Pobrałem i zainstalowałem też wersje 3.0.0, I tam w pierwszej konfiguracji dochodzi do aktualizacji map, wyskakuje komunikat, źe mapy są aktualne i dalej nic? Pomoże ktoś? |
tez na Huawei p8 LIte walcze i ciezko... probujesz na karte sd czy na pamieci telefonu ?
carlos6330 - 2016-12-23, 17:57
| Matifcb napisał/a: | | carlos6330 napisał/a: | | Garmin napisał/a: | Wreszcie jakaś działająca wersja na andka 6 bez ROOTA bravo | Działa Ci wszystko bez zarzutu? Mam problem mam HUAWEI P9 LITE i tableta LENOVO, na obu urządzeniach zainstalowałem w/w automapę, pracuje ładnie, uruchamia się ale po około 5 min pracy na jednym i na drugim urządzeniu sie wyłącza i wyrzuca na ekran głowny. Też tak masz, bądź miałeś? Co moge robić źle bądź w ustawieniach coś jest nie ta, że nie trybi? Pobrałem i zainstalowałem też wersje 3.0.0, I tam w pierwszej konfiguracji dochodzi do aktualizacji map, wyskakuje komunikat, źe mapy są aktualne i dalej nic? Pomoże ktoś? |
tez na Huawei p8 LIte walcze i ciezko... probujesz na karte sd czy na pamieci telefonu ? | Próbuje tak i tak, próbuje też na tablecie. Podpowiedziano mi, ze należy usunac wszystkie plik stare automapy ale pousuwałem wszystko i nadal lipa na jednym i drugim. Ale dowiedziałem sie, że ta wersja final nie jest dobra, bo Automapa powinna sama pobrać mapy i lektora a nie można jej odgórnie narzucić i to może być problem.
mixmusic - 2016-12-23, 18:15
Panowie !!!!!
Ta wersja AutoMapa 3.0.2 ( 1028 ) nie działa !!!!
Nie jest to wersja dobrze spaczowana i sie wywala po co komu - szajs !!!!
pixel1k96 - 2016-12-23, 23:36
Na moim P8 Lite (Android 6.0) działa ładnie, ale właśnie odczytałem wyżej, że po 5 min się wyłącza... Jutro przetestuję w drodze i dam znać, czy wywala, czy nie.
Matifcb - 2016-12-24, 11:00
no wlasnie pamietam ze zeby dobrze sie automapa zgrala to poprzednio potrzbeowalem tylko 20 mb apke ja sie instalowalo i przez wifi pozniej sciagala lektora i mapy europy po 3gb. I takiej drogi instalacji wlasnie potrzebujemy. Zawsze tak bylo a nie sciaganie po 4gb map... wystarczy tylko dobrze spaczowana apka okolo 20mb.... problem tez moze byc wlasnie w smieciach na teelfonie ze starymi plikami. Niby sie usuwa wszystko ale ja nie jestem pewien czy cos gdzies niepozostawalo.. tutaj tez bym szukal problemu i jak ktos zna rozwiazanie to poprosze - jak pewnie i dobrze wywalic wszystko z automapy ze starych plikow
pixel1k96 - 2016-12-24, 13:10
Ziściły się moje przypuszczenia. Po kilku minutach działania aplikacja samoczynnie się wyłącza. Matifcb, dokładnie tak - na starym Samsungu Galaxy Young miałem instalke 16MB patchowaną (AM_3.0.0_crk_3a) i tylko pobierałem lektora, mapkę Polski i wszystko działało jak należy.
mixmusic - 2016-12-24, 13:17
A co napisałem wam wyżej?
Czytac chyba umiecie Panowie co !!!!!
Matifcb - 2016-12-24, 13:31
tak tak czekamy na jakas nowa lepsza wersje bez roota na andka 6
mixmusic - 2016-12-24, 14:06
Warto zainstalowac wersję 3.0 bo ta działa ,ale mape trzeba wsadzić samemu bez pobierania przez net bo lipa jest.Ale instal apke mape dodac i w droge
Matifcb - 2016-12-24, 14:24
napiszesz pozniej jak bedziesz miec czas ktora dokladnie i jak to zrobic ? wyjezdzam za pare dni i moze jest nadzieja miec cos dzialajacego..
|
|
|