Mapy,nawigacje,anteny GPS - iGO R3 FULL HERE [NAVTEQ] EUROPE / POLSKA 2016.Q4
SygicTruck - 2017-02-22, 11:00 Temat postu: iGO R3 FULL HERE [NAVTEQ] EUROPE / POLSKA 2016.Q4
iGO R3 FULL HERE [NAVTEQ] EUROPE / POLSKA 2016.Q4

NAJBOGATSZA KOŃCOWA / OFICJALNA WERSJA MAP HERE 2016.Q4
Platforma : Android, WinCE, Windows Mobile
Zgodności kart: igo8 Primo, MyWay, Amigo, NextGen
Obszar Pokrycia :
Albania - Andorra - Armenia - Austria - Azerbaijan - Belarus - Belgium - Bosnia Herzegovina - Bulgaria - Croatia - Cyprus - Czech Republic - Denmark - Estonia - Finland - Former Yugoslav Republic of Macedonia - France - Georgia - Germany - Gibraltar - Greece - Hungary - Iceland - Ireland - Italy - Kazakhstan - Kosovo - Latvia - Liechtenstein - Lithuania - Luxembourg - Malta - Moldova - Monaco - Montenegro - Netherlands - Norway - Poland - Portugal - Romania - Russia - Russia Disputed* - San Marino - Serbia - Slovakia - Slovenia - Spain - Sweden - Switzerland - Turkey - Ukraine - Ukraine Disputed* - United Kingdom - Vatican City
mixmusic - 2017-02-23, 16:16
MAPS EUROPE ( 10.5 GB )
Mapy gdzie wepchane sa pliki fds -mało że sa nie od tej wersji to jeszcze zbędne dla tych co jeżdżą na navi Win Ce 5/6
lg2017 - 2017-02-23, 18:55
mixmusic : widzę że w każdym z postów piszesz same pierdoły u mnie wszystko działa jak należy a zbędny to ty tutaj jesteś na forum Nie dość że żaden link u Ciebie nie działa bo nie potrafisz odnowić to zawsze masz coś do gadania . Nie masz co robić idz na jakiegoś czata .
Nie pozdrawiam :)
mixmusic - 2017-02-23, 19:03
Ot błysłeś widze nikt Ci nie każe pobierać z moich tematów pobieraj od Sygica i miej co masz
Sp4rkY - 2017-02-23, 19:17
u mnie przy każdej próbie przełączenia na 2D mam error, a przy wyznaczaniu trasy fatal error z plikami FDS
[ Dodano: 2017-02-23, 19:25 ]
| lg2017 napisał/a: | | ... u mnie wszystko działa jak należy ... |
na jakim programie uruchamiałeś tą mapę?
guliwer82 - 2017-02-23, 21:57
Słuchajcie. Ciężko mi było samemu dojść do ładu z tym podziałem folderów i innych pierdół. Opisze mój sposób w jaki sposób uruchomiłem IGO na Lenovo TAB 3 850 Android 6 oraz na Tablecie OMNA N7 3G
Podział Folderów w jednym tak i drugim przypadku jest taki sam. Jedynie na co musicie zwracać szczególną uwagę to na swoją kartę pamięci SD. Karta może być ta sama ale jeśli tarta będzie w 10 urządzeniach tak od razu ta sama karta nie wiem dlaczego zmienia się jej nazwa. W tablecie OMNA N7 ta karta nazywała się sdcard w Lenowo TAB 3 850 emulated a w telefonie OVERMAX ta sama karta nazywa sie 6049-3672 Wszystko będzie dobrze jeśli w sys.txt wpiszecie właściwą nazwę karty. Reszta to tak samo nie powinna być trudna. Chodź trochę się nad tym nasiedziałem. Jak by co to pisać pomogę.
[ Dodano: 2017-02-23, 22:09 ]
Często pobieram pliki od mixmusica jest wszystko ok Nieraz pobiorę od innych i szczerze to nie widzę dużej różnicy może gdybym tak używał IGO po całej EU to byłoby widać różnicę. Ale nie o to chyba chodzi żeby jeden pod drugim kopał dołki tylko żeby się dogadać i pomagać jak się tylko może. Pozdro
GAYA - 2017-02-25, 19:18
Dziękuję wszystko działa jak należy . Pozdrawiam
SygicTruck - 2017-03-01, 10:22
AKTUALIZACJA LINKÓW DATOWANA NA 01 - 03 - 2017
|
|
|