To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Młody Trucker
Forum początkujących kierowców trucków

Mapy,nawigacje,anteny GPS - iGo Primo skins

kalo - 2016-10-28, 17:33
Temat postu: iGo Primo skins
Witam,

drodzy panowie, chciałbym zadać pytanie, którego odpowiedź dla mnie ma istotne znaczenie. Szukałem na forum, ale bez skutków, tak więc proszę o pomoc.

Czy istnieje taka skórka do igo primo, która podczas jazdy pokazuje najbliższe parkingi? Chciałbym widzieć odleglosci najblizszych parkingow tak jak kolejny manewr czy prędkość, ponieważ podczas jazdy ciężko dosyć się klika i szuka konkretnych poi.

Mam też inne pytanie, mianowicie czy posiada ktoś mapy tom tom aktualne do programu igo. Moje niestety 06.2015 nie są zbyt aktualne. Jeśli tak proszę o link.

Z góry dzięki panowie za pomoc. Widzimy się na dżangłerze :D

mixmusic - 2016-11-01, 10:28

Każde IGo ma w swoich zasobach w plikach POI Parkingi,stacje benzynowe itd.Dziwne to że szukasz właśnie skina bo to nie on odpowiada za to jedynie program.Może nie masz dogranych poi?Trudno powiedzieć co i jak jak nie wiem co masz tak?Może pomyśl nad zmianą IGO na inne i dodaniu zarówno map jak i poi .Mapt TT dodałem jak prosiłeś co do programu proponuje Ci iGO Primo-9.6.2.209584 bardzo dobrze sie sprawuje jest w pełni funkcjonalna ma możliowśc wyboru map także możesz dodać tu 2 dostawców jak Here czy tez TT